Підтримка та обслуговування сайту

  • Обслуговування та супроводження 24\7
  • Доопрацювання, оновлення та наповнення
  • Пошукова оптимізація сайту для Google
  • Підтримка по skype, телефону та пошті
  • Виправлення помилок та відновлення
  • Чистка сайту від вірусів та бед коду
  • Залишіть заявку на розрахунок ціни ↓
Краща ціна! ПІДТРИМКА
ВІД 190$
18 000 гривень при оплаті за 1 рік!

 Орієнтир за ціною (ціна від)від 190$\міс
 Підтримка працездатності сайту  
 Перевірка сайту на шкідливе ПЗ
 Відновлення сайту після збоїв
 Захист сайту від вірусів
 Захист від DDOS атак
 Регулярні резервні копії сайту
 Додати нові сторінки на сайт ціна залежить від обсягу
 Написання унікальних текстів від 6$ за 1 тис. символів
 Додавання категорій та товарів на сайт ціна залежить від обсягу
 Зміна структури та функціоналу 1 година від 20$

Заповніть форму  - отримайте безкоштовну консультацію:

8000 characters left
Якщо у Вас є технічне завдання - прикріпіть (формати: docx, odt, txt, pdf, zip, doc, rtf):
Add files

З 2013 допомагаємо розвивати бізнес: нас рекомендують друзям!

Що таке підтримка та обслуговування сайту

Підтримка та обслуговування сайту – це комплекс дій, який дозволяє доопрацьовувати ваш сайт (додавання товарів, написання та публікація унікальних новин, доповнення контенту, ведення блогу, відстеження та видалення спаму та багато інших операцій), а також постійно покращувати залежно від змін пошукових систем.

Всі вони забезпечують прибутковість та стабільність роботи. Таке адміністрування та техобслуговування – один із напрямків діяльності Space Site.

Вести сайт самотужки без певного рівня знань та досвіду складно, а помилки, що виникають у результаті, можуть вплинути на функціональність і взагалі працездатність. 

Ми пропонуємо:

  • Контроль стабільності роботи.
  • Регулярне оновлення.
  • Наповнення контентом та його актуалізація.
  • Професійне та комплексне обслуговування.
  • Виведення проекту на новий рівень якості.

Є 3 складові ефективної підтримки:

  • Технічна частина. Контролює стабільність функціонування, виключення зломів, тривалих збоїв. Також можливе підключення нових модулів, додавання розділів, сторінок.
  • Графічна підтримка. Від дрібних змін у дизайні до підбору візуальних компонентів каталогу, блогу, новин.
  • Оновлення. Тобто написання нових текстів, додавання фото, відео. Навіть якщо діяльність не потребує яскраво-вираженої динаміки, професійні роботи однозначно покажуть себе краще за самостійну роботу.

Ціна підтримки та обслуговування сайту – ціна на підтримку та обслуговування сайтів

Вартість підтримки сайту  - Ціна 2024

Ціна на підтримку сайтуЦіна за 1 місяць
1-3 місяці 190 $
3-6 місяців 290 $
6-12 місяців 390 $

Оскільки подібні послуги не мають чіткого часу завершення, існує залежність від типу підтримки. Вона буває постійна чи періодична. Також можна замовити послугу на різний термін – 3, 6, 9, 12 місяців. 

Є інші фактори, серед них:

  • Час, витрачений фахівцями на підтримку та оновлення, та кількість залучених. Залежно від того, на яких ділянках ведуться роботи, може знадобитися участь програмістів, маркетологів, SEO-фахівців.
  • Складність впроваджуваних технологій. Шаблонні рішення суттєво доступніші, найновіші, трендові – дорожчі.
  • Обсяги змін. Якщо потрібна робота з усіма трьома аспектами, то вартість виявиться вищою.
  • Замовити прорахунок вартості послуги будь-якого сайту можна у нас. Для цього заповніть заявку, де максимально докладно опишіть завдання. Залишилося почекати, поки на зв'язок вийде наш спеціаліст.

Замовити підтримку та обслуговування сайту – надійно та ефективно

У фахівців компанії великий досвід у підтримці нормальної працездатності та обслуговування сайтів різної спрямованості та масштабів.

Основні переваги співпраці з нами:

  • Консультація телефоном. Це найоперативніший спосіб вирішення проблем, що виникають. Тех Фахівець дасть необхідний обсяг консультації та разом з ним вдасться вирішити проблему.
  • Підтримка електронною поштою. Отримання повного спектру текстової консультації щодо вашого веб-ресурсу.
  • Взаємодія через Skype. Відеоконсультація з можливістю демонстрації екрана є особливо ефективною і дає бажаний результат.
  • Послуги щодо обслуговування після зламування. У тому числі усунення технічних проблем, оперативне усунення несправностей, що виникли внаслідок втручання хакерів.
  • Підтримка веб-сайту, усунення помилок користувача, які допущені випадково.
  • Причому доступне надання всіх цих послуг у комплексі або окремо. Ви вирішите, який пакет необхідний і буде оптимальним.

Як відбувається процес підтримки та обслуговування сайту в Space Site

Найкращим рішенням є регулярна підтримка та обслуговування – це надійно та ефективно. В окремих випадках підійде і одноразове обслуговування. Також є можливість оформлення передплати на певний період. З періодичністю, наприклад, 1 раз на місяць наші фахівці будуть обслуговувати ваш сайт.

У рамках підтримки нормального функціонування ресурсу проводяться такі роботи:

  1. Оновлення із перенесенням статичних веб-порталів на новітні системи управління.
  2. Аудит та аналіз роботи.
  3. Покращення, у тому числі редизайн запровадження CMS.
  4. Додавання нових функціональних модулів та сучасних система взаємодії з відвідувачами.
  5. SEO-розкрутка.

Також доступне техобслуговування та підтримка, яке полягає в адмініструванні, прискоренні роботи, створенні резервної копії даних, боротьбі з вірусами, підтримці зв'язку з хостинг-провайдером. Також за цим напрямком проводяться настроювання та техпідтримка адрес на домені, перенесення веб-ресурсу на новий сервер.

Інфо підтримка: наповнення контентів, створення каталогів, оновлення стрічки новин, блогу, опису послуг, товарів, моніторинг конкурентів.

Підтримка сайтів від студії Space Site

Створення персонального або корпоративного ресурсу – це надійний фундамент для вашої подальшої успішної діяльності в мережі інтернет.

Але для того, щоб ресурс стабільно працював і приносив прибуток, мало просто одноразово замовити послугу розробки. Важливо ще подбати про адміністрування та технічну підтримку сайту.

В таких послугах потребує абсолютно будь-який ресурс: від персонального сайту-візитки до масштабного інтернет магазину. Постійне наповнення та підтримка сайту в Києві (а також в інших містах) дає вам гарантію того, що ресурс стабільно працюватиме, радуватиме відвідувачів і приноситиме вам прибуток.

Часто в процесі роботи та адміністрування непрофесійні користувачі або власники онлайн-бізнесу роблять певні технічні помилки, які роблять функціонування ресурсу не оптимальним або зовсім неможливим.

От чому обслуговування сайту, як і його створення, необхідно одразу довірити професіоналам.

Чому вибирають Space-Site для підтримки сайтів

Створення та підтримка сайтів – це досить відповідальний та технічно складний процес. Від компетентності фахівців та самого супроводу залежить можливість працювати у форматі 24/7 та можливість приносити вам прибуток.

Сьогодні на ринку багато компаній пропонують різну вартість підтримки сайту. Але пам'ятайте, що не варто кидатися на пропозицію за найдешевшою ціною. Так ви ризикуєте ще більше зашкодити вашому ресурсу. Онлайн підтримку веб сайту (фактично це ваш бізнес) треба віддавати до рук досвідчених професіоналів.

Компанія «Space-Site» пропонує вам замовити підтримку сайту у команди професіоналів із значним практичним досвідом. За плечима наших співробітників десятки та сотні подібних успішно реалізованих проектів. Розробка сайтів та підтримка під ключ – це саме те, з чим можуть упоратися наші співробітники.

У нас ви можете замовити підтримку сайту компанії, онлайн магазину або просто персонального сайту-візитки. У будь-якому з цих випадків ми підійдемо комплексно та професійно до вирішення всіх супутніх технічних завдань.

Залежно від особливостей вашого замовлення, ми готові надати такі типи послуг:

  1. Підтримка телефоном. Найбільш оперативний спосіб вирішення всіх проблем. Технічний спеціаліст надасть вам необхідну кількість консультацій, і ви спільно зможете вирішити проблему.

  2. Підтримка по e-mail. У такому форматі ви отримаєте повну та розширену текстову консультацію щодо супроводу web сайтів.

  3. Підтримка інтернет-сайтів через Skype. У такому форматі ви отримуєте відеоконсультацію. Також можлива демонстрація екрана для віддаленого усунення проблем.

  4. Послуги з обслуговування сайту після злому. Вирішення технічних проблем та оперативне усунення несправностей внаслідок хакерського злому вашого ресурсу.

  5. Підтримка веб-сайту або усунення помилок користувача, допущених випадково.

Компанія "Space-Site" пропонує всі ці послуги в комплексі або окремо. Ви можете вирішити, який пакет послуг вам більш оптимальний. Вибір варіанта підтримки інтернет магазину в постійному форматі – набагато раціональніший, оскільки так ви можете бути впевненішими, що ресурс стабільно працюватиме цілодобово.

Цінова політика на підтримку сайту

Багато клієнтів цікавить питання: скільки коштує супровід сайту? Поспішаємо відповісти, що ми намагаємось пропонувати нашим клієнтам максимально демократичні ціни. Але тарифи на підтримку сайту часто варіюються та залежать від складності проекту, обсягу завдань та самого веб-ресурсу.

Щоб уточнити вартість підтримки сайту на місяць або на більш довгий термін, рекомендуємо зв'язатися з нами будь-яким зручним способом, вказаним у розділі контакти. Менеджер проекту попередньо прорахує вартість послуги з обслуговування сайту.

Також хочемо нагадати, що у нас ви можете замовити ще й створення, розкручування та адміністрування будь-якого з ваших інтернет-ресурсів