Розробка сайту для бізнеса

Що таке розробка сайту для бізнесу

Створення сайту для бізнесу – це послуга розробки веб-ресурсу, яка дозволяє створити ефективний інструмент отримання додаткового прибутку шляхом залучення цільової аудиторії в мережі.

  • Створення унікального дизайну сайту
  • Сайт будь-якої складності для бізнесу
  • Повна подальша підтримка сайту
  • Залучимо нових клієнтів до Вашого бізнесу
  • Налаштуємо рекламу в Google та Facebook
  • Готівковий та безготівковий розрахунок
  • Отримайте ціну, терміни та пропозицію ↓
Найкраща ціна! БІЗНЕС САЙТ
ВІД $1090
 Адаптація free :)

Назва сайтуСтартСтандартСвійУнікальний
Вартість сайту992 $1610 $від 1892 $від 3922 $
Платіж для початку роботи 50%
Термін розробки в днях від 10 від 30 від 20 від 40
CMS система Tilda CMS на вибір
Унікальний дизайн сайту
Наповнення контентом*
Готовність до реклами**
Домен на 1 рік
Хостинг на 1 рік
Адаптація під мобільні
Форми швидкої заявки
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Експрес логотип
Модуль наші клієнти
Модуль наші співробітники
Модуль наші досягнення
Кнопки соц. мереж
Створення сторінок послуг
Можливість мультимовності
Повна настройка сайту
Модуль відповідь-питання
Google карта
Модуль слайдеру
Модуль наші роботи
модуль відгуків
Інструкція по управлінню сайтом
Підключення CRM і 1c розраховується індивідуально
Кілька мовних версій сайту формується індивідуально
Підтримка сайту безкоштовно перший місяць після створення

Заповніть форму  — отримайте безкоштовну консультацію:

8000 characters left
Якщо у Вас є технічне завдання - прикріпіть (формати: docx, odt, txt, pdf, zip, doc, rtf):
Add files

З 2013 допомагаємо розвивати бізнес: нас рекомендують друзям!

Вартість сайту для бізнесу – ціна 2024

Ціна сайту для бізнесу Ціна Терміни розробки
Старт $992 7-11 днів
Свій $1892 10-14 днів
Унікальний $3922 від 18 днів

Не можна відразу відповісти на запитання «скільки коштуватиме розробка сайту». На формування вартості впливає структура, набір модулів, дизайн. Для кожного клієнта ціна розраховується індивідуально.

Також до ціноутворюючих факторів належать:

  • обсяг робіт;
  • тимчасові витрати на їх виконання;
  • вибір платформи;
  • дизайн;
  • сео — розкручування;
  • реклама;
  • багато інших.

Виходячи з бізнес-завдань клієнта, при розробці можуть використовуватися як готові універсальні рішення, так і модулі, спеціально розроблені під потреби замовника. Веб студія Спейс Сайт пропонує демократичні ціни на створення онлайн-майданчика даного формату.

Для новачків ми пропонуємо стандартні пакети послуг, які містять весь необхідний функціонал для розвитку діяльності у мережі. Їх використання дозволить отримати якісний ресурс за бюджетною вартістю.

Також за бажанням клієнта ми розробимо унікальний дизайн, з урахуванням усіх побажань та вимог. Вартість даної послуги трохи вища за готові рішення, але також доступна для замовників.

Для уточнення ціни слід заповнити форму, після чого найближчим часом зв'яжеться з вами наш менеджер. За наявності можна прикріпити технічне завдання.

Приклади можливих бізнес сайтів:

Що таке створення сайту для бізнесу

Сайт для бізнесу є обов'язковим для успішного розвитку бізнесу, переходом на новий рівень. Ресурс дозволяє надати потенційним клієнтам докладну інформацію про види діяльності, товари/послуги, що продаються.

Сьогодні існує безліч проектів різного формату. Популярним серед власників фірм є бізнес продукт, виконаний у корпоративному стилі. Він є багатосторінковим інтернетом – проектом, який підходить для власників малого, середнього бізнесу.

Ресурс цього типу призначений для вирішення наступних завдань:

  1. Позиціювання компанії. Сайт підносить фірму у вигідному світлі, якісно відображає специфіку діяльності, що сприяє покращенню іміджу на ринку.
  2. Маркетинг. Здійснюється розкрутка бізнесу в глобальній мережі за допомогою різноманітних рекламних кампаній.
  3. Масштабування. Залучення нових клієнтів, бізнес-партнерів не тільки з інших регіонів, а й країн, сприяє істотному розширенню горизонтів.

На відміну від корпоративного, бізнес ресурсмає більш спрощену структуру, меншу кількість сторінок. Він не містить внутрішніх розділів для зареєстрованих користувачів.

Замовити створення сайту для бізнесу: швидко та надійно

У разі необхідності розробки такого продукту, кваліфіковану допомогу нададуть фахівці веб студії Space-Site. Наша компанія надає послуги у цій сфері більше 5 років. За цей час ми реалізували величезну кількість успішних проектів.

Наша команда складається з досвідчених маркетологів, програмістів, веб-дизайнерів, аналітиків, інших фахівців. Кожен проект супроводжує персональний менеджер. У процесі виконання робіт клієнт має можливість вирішувати з ним усі питання щодо впровадження майданчика.

До переваг співпраці з нами належать:

  • прозорі умови виконання робіт;
  • гнучка система оплати;
  • вигідні ціни;
  • зворотний зв'язок із замовником на постійній основі;
  • комплексний підхід;
  • дотримання проміжного дедлайну, термінів виконання робіт.

Завдяки наявності знань, практичних навичок наша компанія виконає всі роботи під ключ, незалежно від ступеня складності. Після закінчення робіт замовнику буде надано якісний, стильний, надійний, ефективно працюючий веб-ресурс, адаптований під мобільні пристрої.

Як створюється сайт для бізнесу в Space Site

Процес розробки складається з кількох послідовних стадій.

  1. Узгодження концепції, дизайну, структури.
  2. Аналіз. На даному етапі відбувається ознайомлення з бізнесом клієнта, здійснюється моніторинг конкурентів, підготовка Сео.
  3. Підготовка індивідуальної платформи, на якій розміщуватиметься сайт.
  4. Дизайн. Нашими спеціалістами буде розроблено дизайн, який дозволить ресурсу виділитися серед існуючих проектів.
  5. Наповнення контентом.
  6. Адаптивна верстка.
  7. Програмування.
  8. Тестування. На даній стадії здійснюється перевірка працездатності майданчика, з виявленням, усуненням недоліків, дрібних помилок, а також перевіряється коректне відображення ресурсу на браузерах.

Обов'язковим під час проведення робіт є узгодження макета із замовником, із внесенням необхідних правок. Після їх завершення клієнту надається веб ресурс з можливістю адміністрування, розкручування його надалі.

Додаткові послуги (розкрутка, підтримка) також можна замовити у нас. Це забезпечить стабільну роботу майданчика. Створений нашою компанією онлайн-сервіс дозволить з перших днів запуску залучити величезну кількість клієнтів, партнерів, збільшити прибуток.

Створення сайту для бізнесу від Space Site

Перенесення своєї діяльності з офлайну до онлайн – це вихід на якісно новий рівень діяльності. Така опція відкриє багато можливостей перед вами. Це ніби укласти вигідну угоду на тривалих умовах.

Оскільки багато підприємців, фірм, організацій та компаній намагаються перенести свою діяльність в інтернет, виникає резонне завдання – стати особливим і привернути увагу відвідувача, перетворити його на постійного клієнта.

Сайти для бізнесу – це як необхідна візитна картка, секретар, технічна підтримка та цілий відділ продажу в одному форматі. Запустивши ресурс один раз, вам потрібно лише підтримувати його функціонал. Обсяг трудових витрат залежить від особливостей вашої діяльності.

Якщо вам потрібно створити сайт для бізнесу, ви завжди можете звернутися за кваліфікованою допомогою до компанії Space-Site. У такому разі над розробкою веб-сайту компанії буде працювати ціла команда дизайнерів, програмістів, аналітиків та маркетологів.

Головне, ваш проект супроводжуватиме індивідуальний менеджер, з яким ви зможете вирішувати всі питання, які стосуються створення та розробки сайтів для бізнесу.

Як розпочати роботу з нами

Якщо ви потрапили на цю сторінку, значить ви хочете замовити сайт для компанії, який підноситиме вас у вигідному світлі, якісно відображатиме всю специфіку вашої діяльності, а також буде виконаний у корпоративному стилі.

Розробка бізнес сайту від компанії «Space-Site» це мінімум тимчасових та трудових витрат для замовника та максимально ефективний результат на виході.

Створення сайту фірми виконується у кілька етапів:

  1. Наш менеджер узгоджує з вами концепцію сайту, дизайн та структуру.

  2. Аналітики вивчають ваш бізнес, моніторять конкурентів.

  3. Программисти, дизайнери, контент-менеджери та маркетологи створюють індивідуальну платформу, на якій буде розміщено ваш сайт. Розробка комерційного сайту включає продуману структуру, що продає дизайн та наповнення, а також дотримання всіх маркетингових канонів.

  4. Макет узгоджується із замовником. За необхідності вносяться редагування.

  5. На наступному етапі проект відправляється в роботу та створюється бізнес сайт.

  6. Ви отримуєте готовий ресурс з можливістю адміністрування та подальшого розкручування (також можете замовити цю послугу у нас).

  7. Кількість ваших клієнтів та партнерів зростає, ви отримуєте прибуток.

Не варто витрачати час: не залишайте шансу конкурентам

Якщо ви хочете покращити свою комерційну діяльність та перенести її в інтернет, замовляйте комерційний сайт для вашої компанії у нас. У такому разі ви отримаєте якісний портал для вашого бізнесу або підприємства, продуктивне спілкування з менеджером, який займається проектом, чітке розуміння брифу та ТЗ, а також індивідуальний підхід до вашого проекту.